Workshops

De mondscanners! Keuzestress?

5 mei 2022

 

Namiddag: 13u30 tot 18u00
Plaats: Van Der Valck Oostkamp, Kapellestraat 146, Oostkamp

Uitnodiging

Dentaal Tema wordt de laatste maanden overspoeld met vragen omtrent de mogelijkheden van de verschillende soorten intra-orale mondscanners.

 

Hiervoor nodigen wij dan ook graag u, uw collega’s, mondhygiënistes en assistente(s) uit voor een workshop om een antwoord te kunnen bieden op al uw vragen.

 

In samenspraak met de productverantwoordelijken en de verschillende dealers worden de vier meest gebruikte scanners voorgesteld (zie ondergaand het aanbod).

 

Op de workshop zal de mogelijkheid geboden worden om alle systemen te ontdekken aan de hand van voorstellingen en try-outs. Op die manier krijgt u eenvoudig op één middag meer inzicht op de functionaliteiten en mogelijkheden van de verschillende soorten intra-orale mondscanners. Het is ook steeds mogelijk slechts één stand te bezichtigen indien u enkel interesse heeft in één specifieke intra-orale mondscanner.

 

Inschrijven

Inschrijven kan hieronder of per mail (sophieronge@dentaaltema.be). Graag de namen van de aanwezigen vermelden alsook de systemen waarvoor u interesse heeft.

 

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen in Van Der Valk in Oostkamp op donderdag 5 mei. De middag wordt afgesloten met een welverdiend glaasje en hapje.

Schrijf je hier in →

Heb je een vraag over onze workshops?

Meer informatie nodig omtrent onze workshops of ons aanbod? Daarvoor mag u ons contacteren op sophieronge@dentaaltema.be of 0479 68 08 82.

Contacteer ons